Suzy

Suzy
kutya
nőstény
fekete
schnauzer jellegű keverék
ivartalanítva
mozgékony
2022-07-14
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.07.14.

BEKERÜLÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEI: San Lazaro Alaptványtól átvett kutya

Suzy egy 2 év körüli schnauzer jellegű kutya, szép, kedves, minden porcikájával vágyik az emberre. Eleinte félénk az idegenekkel, de egy kis biztatással hamar oldódik. Szépen, de lendületesen sétál. Szökésre hajlamos. 

Kifejezetten sportos, aktív gazdit képzelünk mellé, mert Suzyban kicsit túlteng az energia, életkedv. Ami persze jó dolog otthon a gazdival, csak a kennelben sajnos szenved a bezártságtól, nem tud eleget mozogni, levezetni a felgyűlt energiát. Meg fogja hálálni a foglalkozást!

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 14.07.2023.

Suzy also swept us off our feet. She is beautiful, kind, and desires a human with every inch of her being. At first, she is shy with strangers, but with a little encouragement, she quickly settles down. We are still practicing walking, but every day she is braver and more skillful.
We imagine a patient owner next to her, who gradually introduces Suzy to the great things of the world. She will appreciate it!

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!