Támogatás

Vállalati szponzorálás

Ha nagyobb összegű, illetve rendszeres adományával, természetbeni juttatásával vagy hosszútávú szponzorálás formájában kívánja felkarolni a Rex Kutyaotthon Alapítvány állatvédelmi szolgálatát, vagy az Állatsziget működtetéséhez, fejlesztéséhez kíván jelentősebb támogatást nyújtani, lehetőségeinkhez mérten egy kölcsönösen előnyös együttműködés formájában igyekszünk meghálálni jóindulatú segítségét.

Évente egyszer, az Állatok Világnapja alkalmából megrendezett rendezvényen (különleges alkalom esetén a támogatás átadásakor) az alapítvány a média széleskörű bevonásával ünnepséget szervez, ahol alapítványunk elnöke a szponzor képviselőjének ún. "Ezüst-, Arany-, ill. Gyémánt-tappancs Oklevelet" nyújt át a nagyvonalú támogatás elismeréseként.

Kiemelkedő támogatóinknak a támogatás mértékétől függően - a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal kötött egyedi megállapodásalapján - a következő csereszolgáltatást biztosítjuk: 

  • A Rex Kutyaotthon Alapítvány, mint közhasznú szervezet - a támogató részére adókedvezményre jogosító igazolást állít ki a pénzbeni, vagy természetbeni adományozásról.
  • A támogató feltüntetése a Rex Kutyaotthon Alapítvány megjelenő felületein (bemutatkozó brossúrák, kiadványok, Internetes honlap, facebook, épületek, bemutató stand stb.)

A szponzorálási feltételek a szponzor igénye alapján további lehetőségekkel bővíthetők. Amennyiben a szponzorálási lehetőségekről részletesebb tájékoztatást kér, szíveskedjen marketing csoportunk vezetőjét keresni a marketing@rex.hu e-mail címen.

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!