Kutyasuli

Kölyök-suli

A kölyökkor lehetőségeit fontos, hogy jól használjuk ki kedvencünkkel való kapcsolatépítésre, megismerésére, mert ezekre az ismeretekre tudunk későbbiekben is támaszkodni. Ha megismerjük, kiismerjük a viselkedését, a viselkedéséhez megtanuljuk a helyes reakciókat, megfigyeljük mivel motiválható a legjobban, többek között ezek az alapok adják meg a kulcsot a harmonikus együttéléshez. 

A későbbi szárnypróbálgatásaikat is jobban tudja kezelni a gazdi, ha a kapcsolatuk biztos, stabil lábakon áll. A helyes szocializáció és a rangsor kiépítéséhez, a tisztelet alapú rendszer működtetésére adunk segítséget a gazdiknak. Foglalkozásokon nagy hangsúlyt kap a pozitív megerősítés, és hogy kedvencünket rávezessük, hogy ő akarja a feladatokat elvégezni, ne mi végezzük el helyettük. Szerencsére a kölyök kutya nagyon kíváncsi és nyitott, így igazán könnyű dolgunk van a játékos órákon a közös élet megalapozásához. 

Az órára kérjük hozz magaddal: apróra vágott finomságot, sajtot, virslit, főtt húst, stb. Fontos, hogy textil vagy bőr fix póráz és nyakörvvel gyertek. Szükség van még játékra, amivel szívesen játszik kutyusod. Higiénia megtartásához zacsi, oltási könyv. 

 

 

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!