Örökbefogadás

Virtuális örökbefogadás

Ha nincs lehetőséged örökbefogadni és hazavinni egy kutyust vagy cicát a menhelyről, de szeretnéd támogatni valamelyik védencünket, válaszd a virtuális örökbefogadást!

A virtuális örökbefogadás lényege, hogy támogathatod a Rex Alapítvány egy általad kiválasztott pártfogoltját úgy, hogy nem fogadod örökbe, hanem minimum 6.000 Ft-tal (6 havi támogatás) vagy 12.000 Ft-al (12 havi támogatás) egy összegben történő befizetésével hozzájárulsz ellátásához addig, amíg a Rex Alapítvány gondozásában van.

Ha eljön a napja, hogy valaki őt véglegesen örökbefogadja, erről értesítünk, majd felajánljuk a lehetőséget arra, hogy egy újabb védencet választhass.

Amennyiben tetszik ez a lehetőség, nem kell mást tenned, mint az Állatsziget gazdára váró állatai közül kiválasztani az általad támogatni kívánt kutyát vagy cicát, és írni egy e-mail-t a rexiroda@rex.hu e-mail címre.

Az e-mailben írd meg a kiválasztott állat nevét, illetve a saját adataidat is (név, e-mail cím, telefonszám), valamint jelezd, hogy milyen formában kívánod támogatni. Lehetőség van banki átutalásra, csekkes befizetésre, vagy akár személyesen az irodában is befizetheted a támogatás összegét.

Minden virtuális örökbefogadónak oklevelet állítunk ki a virtuálisan örökbefogadott állatáról!

További információ:

rexiroda@rex.hu

06-1-230-4080 (hétfőtől vasárnapig 10 – 16 óra között)

Bayer
Asia Center
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!