Támogatás

Adhatvonal

Segítsen egyetlen telefonhívással a bajba jutott állatokon! 

Mi tudjuk, hogy állatszerető emberek összefogásával életeket lehet menteni! Adhat vonalunk hívásával egy utcán kóborló állat számára esélyt adhat egy új életre.

A hívás díja bruttó 500 Ft.

Az Adhat vonalon keresztül érkező támogatás teljes összegét bajba jutott állatok megmentésére, ivartalanítására és örökbeadásának segítésére fordítjuk. Alapítványunk saját működésére és marketingköltségekre nem használt fel ebből a keretből, azokat más forrásból fedezzük.
A szám Telekom vezetékes- és mobilhálózatából, valamint a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából hívható. 

Az Adhat vonal a Telekom vezetékes -és mobilhálózatából, valamint a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából hívható.

Részletek: adjukossze.hu

2021-2022-es Adhatvonal beszámoló

2021 és 2022-ben összesen 337.360 Ft támogatás érkezett Önöktől Adhat vonalon keresztül. A szerződés értelmében a  telefonszolgáltatók részére átadott díj 4429 Ft volt. Alapítványunk saját működésére és marketingköltségekre nem használt fel ebből a keretből, azokat más  forrásból fedeztük. Az Adhat vonalon keresztül érkező támogatás teljes összegét bajba jutott állatok mentésére, ivartalanítására és az állatok örökbeadásának segítésére fordítottuk.


Ha az adományozási lehetőséggel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kérjük forduljon bizalommal alapítványunk munkatársához a marketing@rex.hu e-mail címen!

Hálásan köszönjük önzetlen segítségét!

 

Bayer
Asia Center
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!