1% felajánlás

Még soha nem volt ekkora szükség a közös összefogásra!

Segítségetekkel a tavalyi évben több száz állat kapott új esélyt! 192 kutyát, 146 macskát és 41 egyéb állatot fogadtunk be menhelyünkre.  Sikeresen örökbeadtunk 179 kutyát, 113 macskát, akik így már családban élhetnek.

Sajnos az energiaárak emelkedése folyamatosan kihívások elé állít bennünket és állami támogatás híján csak a jószándékú állatbarátok segítségére számíthatunk! Mégis optimistán tekintünk előre és az eddigi legnagyobb beruházásunkat, a Felelős Állattartás Háza megépítését igyekszünk minden erőnkkel előremozdítani. Hiszünk abban, hogy a szemléletformálást már gyerekkorban kell elkezdeni, melynek eredményeként a felnövekvő nemzedék felelős, tudatos állattartóvá válik majd. Ebben a szellemben működtetjük és fejlesztjük a Rex Állatszigetet. Az idei évtől két gyönyörű lóval gazdagodott állatállományunk, így elindítjuk terápiás és fejlesztő lovas foglalkozásainkat is.

Kérjük, ajánld fel Te is személyi jövedelemadód 1%-át a bajba jutott állatokért, és segíts abban, hogy megépülhessen a Felelős Állattartás Háza!
Rex Kutyaotthon Alapítvány (élet)adószáma: 18015676-1-41

Miért a Rex?

A Rex Kutyaotthon Alapítvány Magyarország egyik kultikus állatvédő szervezete tavaly októberben ünnepelte 30. szülinapját. Bár a hétköznapokban az elhagyott, árva állatok sorsának javításáért küzdünk, kiemelt célunk a felelős állattartási kultúra javítása. Hisszük, hogy a szemléletformálást már gyerekkorban kell elkezdeni, amelynek eredményeképp a felnövekvő nemzedék felelős, tudatos állattartóvá válik majd.
Ennek szellemében működtetjük és fejlesztjük folyamatosan állat-és természetvédelmi központunkat az Állaszigetet, amely számos gyermek és családi programnak ad teret.
Mertünk nagyot gondolni. Idén egy régi álmunk valósulhat meg, hiszen a nagylelkű támogatóinknak köszönhetően megépül a Felelős Állattartás Háza, ahol gyerekeknek, családoknak és iskolai csoportoknak egyaránt lehetősége nyílna tematikus kiállításokon, interaktív bemutatókon keresztül, megismerni a felelős állattartás csínját-bínját.
Nekünk az 1%-od a legnagyobb érték! Szükséges ahhoz, hogy a továbbiakban is végezni tudjuk a gazdátlan állatok megsegítését és hozzájárul ahhoz is, hogy a Felelős Állattartás Háza megépülésével maradandót alkothassunk az állatvédelem és szemléletformálás égisze alatt.

Meddig és hogyan rendelkezhetek?

Adóbevallásod részeként vagy attól függetlenül 2024. május 21-ig online, Ügyfélkapun keresztül, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatokon személyesen is megteheted.

Mit tehetek, ha már elkészült az adóbevallásom?
Szeretnénk megnyugtatni, hogy ebben az esetben sem maradtál le róla.
Ha már elkészült az adóbevallásod, de elmulasztottad felajánlani adód 1%-át, kérjük töltsd ki az itt letölthető nyilatkozatot, tedd borítékba és add postára bármelyik NAV ügyfélszolgálatra címezve 2024. május 21-ig! A borítékra írd rá adóazonosító jeled, zárd le és a ragasztott felületen átnyúlóan írd alá.

A NAV készíti az adóbevallásom. Ebben az esetben is tudok nyilatkozni?
Természetesen igen. Ha adóbevallásod a NAV készíti el és tervezetét online, az Ügyfélkapun keresztül ellenőrzi, akkor is lehetőséged van az elektronikus felületen az SZJA 1+1 %-áról rendelkezni 2024. május 21-ig, Ügyfélkapun vagy az alábbi linken keresztül https://eszja.nav.gov.hu/

Az adóbevallásom a munkáltatóm készíti. Mi a teendőm?
Amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2024. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).
Ha az adóbevallás (elektronikus vagy nyomtatott változatának) EGYSZA jelű lapját használja, erre a nyomtatványra nincs szüksége. Ebben az esetben csak másolja át a Rex Kutyaotthon Alapítvány adószámát (18015676-1-41) és töltse ki adataival a megadott mezőket.

Maradhatunk kapcsolatban?
Közös bennünk, hogy Számodra és számunkra is rendkívül fontos a kutyák jólléte.
Ha hozzájárulsz ahhoz, hogy közöljék velünk neved, postai- és elektronikus levelezési címed, a legfontosabb információkat megosztjuk Veled, valamint tájékoztatunk aktualitásainkról.
Ez azért hasznos, mert a jövőben könnyebben el tudjuk érni egymást, és megmutatjuk, hogy 1%-od valóban jó helyre került.
Az erre vonatkozó szándékod jelöld „X”-szel, és töltsd ki az „Az adózó neve” mezőt és „Az adózó postai levelezési címe” és/vagy „Az adózó elektronikus levelezési címe” mezőket.

A Rex Kutyaotthon Alapítvány (élet)adószáma: 18015676-1-41

Köszönjük, hogy adód 1%-ával védenceinket támogatod!

Egyéb támogatási lehetőségek

Amennyiben nem áll módodban adód 1%-ával rendelkezni számunkra, önkéntesként, örökbefogadóként vagy támogatóként is segítheted törekvéseinket.

Csekkes befizetés

Amennyiben postai csekket szeretnél igényelni, kérjük írj a rexiroda@rex.hu e-mail címre vagy hívd a 06-1-230-4080-as telefonszámot!

Banki átutalás

Nagylelkű adományod átutalással is küldheted védenceink megsegítésére:
A Rex Kutyaotthon Alapítvány bankszámlaszáma: 10402283-22802398-00000000 (K&H Bank Rt.)

Online utalás

Köszönjük, hogy támogatod a Rex Alapítvány védenceit! Bármekkora összeggel is segítesz, felajánlásod hatalmas segítség a bajba jutott állatoknak!

Adhatvonal telefonos támogatás

Segíts egyetlen telefonhívással a bajba jutott állatokon! 

Bayer
Asia Center
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!