Online támogatás

30 év tapasztalat bizonyítja számunkra, hogy állatszerető emberek összefogásával nagy eredményeket lehet elérni, hiszen rengeteg méltatlan körülményből mentett állat sorsát fordítottuk jobbra. Egy korábban megtört ábrázatú, sérült állatot egy gazdi mellett igazán boldognak látni, számunkra ez az igazi siker.
Azonban ez kizárólag csapatmunkával sikerülhet: önzetlen segítsége a Rex Alapítvány működését, az állatoknak pedig az életet jelenti!

Ezen a felületen az alábbi lehetőségek egyikének kiválasztásával támogathatja a Rex Alapítvány védenceit: Bankkártyás vagy PayPal-os fizetéssel, banki átutalással, Csekkes befizetéssel.

Rendszeres átutalást a saját bankján keresztül is be tud állítani. - Kérjük, keresse számlavezető bankját vagy netbankján keresztül állítson be rendszeres átutalási megbízást.
Ha az adományozási lehetőséggel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kérjük forduljon bizalommal alapítványunk munkatársához  a marketing@rex.hu e-mail címen!

November 28. az Adományozás Napja*

Idén a Rex Kutyaotthon Alapítvány is csatlakozik a legnagyobb nemzetközi adománygyűjtő kampányhoz! A mozgalom célja, hogy az embereket a nagy vásárlások időszakában arra buzdítsák, hogy odafigyeljenek egymásra, az elesettekre, a hátrányos körülmények között élőkre, és adományukkal segítsenek, örömet okozzanak.

Mire gyűjtünk? 
A Rex Állatszigeten a tél beálltával szükségünk lenne olyan fűthető önitatókra, amelyek folyamatosan biztosíthatnák a szabadban élő állataink (lovak, kecskék, birkák) ivóvízellátását a fagyos időben is.

Egy önitató ára: 60 000 Ft
Adjuk össze most! Vajon hányat sikerül együtt összegyűjteni? 
A megjegyzésrovatba írjátok be, hogy ÖNITATÓ! 

Kedves Állatbarátok! Arra bíztatunk Titeket, hogy csatlakozzatok a gyűjtésünkhöz!
És ne feledjétek! Sok kicsi, sokra megy!
Köszönjük!

*Az #AdakozóKedd – nemzetközi nevén #GivingTuesday – egy globálisan terjedő mozgalom, melynek célja, hogy legyen egy nap, amikor minden az adományozásról, a jótékony cselekedetekről és ezek ünnepléséről szól.

Adomány mértéke

 • 3 000 forint
  egy kutya kétheti tápköltségét fedezi
 • 5 000 forintból
  egy cica lakik jól egy hónapig
 • 10 000 Ft-tal
  egy kutya ivartalanítási költségeihez járulhat hozzá
 • Más összeg
  Kérjük, adj meg egy valós összeget

Fizetési mód

* Kötelező mezők
Bayer
Asia Center