Kutyasuli

Agility

Közös szórakozást keresel kutyusoddal? Szeretnéd lefárasztani, nem csak testben, de fejben is? Akkor jó helyen jársz!
Legyen kölyök vagy felnőtt, pörgős vagy megfontolt, ezt a sportot garantáltan élvezni fogjátok.

Az edzéseken játékosan megismerkedhettek a különféle akadályokkal, de szó lesz a helyes motivációról, közös játékról, kapcsolatépítésről is.
Minden edzés személyre szabottan az adott páros tudásának, haladásának megfelelő feladatokból áll.

Lehetőség van hobbi és verseny szinten is űzni ezt a sportot! A lényeg a közös játék, az öröm, a kutya-gazda kapcsolat mélyítése.

Mire lesz szükség az edzésen?

A kutyától függően játékra és/vagy jutalomfalatra. Jutalomfalat: nem hatalmasra darabolt (nagyon hamar jól lakik), de nem is apró, a kutya könnyen le tudja nyelni, de meg tudja találni pl. egy tálkában is. Játék: bármi, amit szeret.

Textil vagy bőr nyakörvre (ne lánc, fojtó vagy szöges legyen), pórázra, hogy a szünetben a többi kutyát nem zavarva tudjon pihenni, vagy erősen ajánlunk zárható textil vagy műanyag boxot, amit már megszokott a kutyus!
Ivóvíz se maradjon otthon! Oltási könyv mindig legyen kéznél!

Hogyan zajlik egy edzés?

Azért, hogy mindenkivel egyénileg tudjunk hasznosan foglalkozni maximalizáljuk az egy foglalkozáson résztvevő párosok számát. A páros szintjétől függően 60-90 percben 2 maximum 3 kutyával tudunk dolgozni. Felváltva többször kerülnek a párosok a pályára, ahol aktívan 7-8 percet foglalkozunk mindenkivel személyre szabottan.

Kapcsolat: Varga Attila 06-30-657-5356, bibsforyou@gmail.com

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!