Támogatás

Téglajegy

Téglajegy a felelős állattartás házának megépítéséhez

IRJUNK EGYÜTT TÖRTÉNELMET - VEGYEN TÉGLAJEGYET! 

A Rex Kutyaotthon Alapítvány állatmentési tevékenység mellett a kezdetektől kiemelt figyelmet szentel az állatvédelmi szemléletformálásra. A csapat olyan oktatóközpontról álmodik, ahol mindenkinek lehetősége nyílna megismerni a felelős állattartás alapjait, mert az állatok jövője a felnövekvő generációktól függ.
Sajnos még mindig sokszor találkozunk méltatlan körülmények között tartott állatokkal, főként az elmaradott térségekben. Az állatok megmentése mellett ugyanúgy fontosnak érezzük az ott felnövő fiataloknak megmutatni, megtanítani a jó példát, mivel ez a kulcsa a hosszú fejlődésnek. 

Téglajegy vásárlásával hozzájárul a Felelős Állattartás Házának megépítéséhez és így bekerülhet a neve az állatvédelem történelemkönyvébe. Valamennyi kedves támogatónk, akik legalább 15.000 Ft-al hozzájárulnak az Állatsziget új oktatóközpontjának megépítéséhez, elpostázzuk az adományozást igazoló téglajegyet, és nevét feltüntetjük az Állatszigeten megépülő Felelős Állattartás Házának fogadótermében. 
 
Nagyvonlú adományát a 10402283-22802398-00000000 bankszámlaszámra vagy IDE kattintva online is befizetheti.
 
A tervezett oktatóközpontról ITT olvashat bővebben.

Ha az adományozási lehetőséggel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kérjük forduljon bizalommal alapítványunk munkatársához a marketing@rex.hu e-mail címre!

Köszönjük, hogy egyaránt fontos Önnek a bajbajutott állatok sorsa és a felnövekvô generációk jövôje!
Bayer
Asia Center
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!