Programok

Nyári táborok az Állatszigeten

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

2024-ben is szeretettel várjuk nyári tematikus napközis táborainkba az állatszerető gyerekeket! Tartalmas előadásokkal, izgalmas terepi programokkal, állatbemutatókkal, gyakorlati foglalkozásokkal és sok játékkal készülünk. Hagyományainkhoz híven az egyik napon külső helyszínre kirándulunk.

Sőt, a legkisebb állatbarátokra gondolva is indítunk táborokat, melyekbe közép- és nagycsoportos ovisokat és alsó tagozatos általános iskolásokat várunk. Az állatbemutatókat és élményprogramokat, az étkezéseket és a pihenőidőt az óvodások és kisiskolások igényeihez igazítjuk. Szakképzett pedagógus felügyelete mellett lehetőség nyílik délutáni alvásra, illetve az egyéni kéréseket is figyelembe vesszük. A kirándulás ebben az esetben a szomszédos Farkas-erdőben lesz. 

Napközi otthonos táboraink helyszíne a Rex Állatsziget.

Táborok és turnusok:

TÁBOR (korosztály) TURNUSOK
PACILÓGUS tábor (7-14 éves korosztály) június 24-28.
ÁLLATDOKI tábor (10-14 éves korosztály) július 1-5.,*
augusztus 5-9.
KUTYOLÓGUS tábor (7-14 éves korosztály) július 1-5.,
augusztus 5-9.*
MACSKOLÓGUS tábor (7-14 éves korosztály) július 8-12.
ZOOPICI tábor (5-10 éves korosztály) július 15-19.
LÓPICI tábor (5-10 éves korosztály) július 29-augusztus 2.
TERMÉSZETFÜRKÉSZ tábor (7-14 éves korosztály) augusztus 12-16.

 * A turnusra már nincs szabad hely.

Tábori napirend:
07:30 - 08:30............Ügyelet, Táborozók érkezése
08:30 - 09:00............Reggeli
09:00 - 12:30............Délelőtti program
12:30 - 13:30............Ebéd
14:00 - 15:00............Délutáni program
15:00 - 15:30............Uzsonna
15:30 - 16:00............Táborozók átadása a Törvényes képviselőknek, Ügyelet

Részvételi díj: 75.000.- Ft (mely tartalmazza a napi háromszori étkezés, külső-belső programok, kézműves foglalkozások, kirándulás, táborzáró ajándék költségeit)
Testvérkedvezmény: 10% (a második gyermek részvételi díjában érvényesíthető)
Előleg: 40.000.-Ft (gyermekenként és turnusonként)

Jelentkezni az online kérdőív kitöltésével lehet.
Kérjük, a jelentkezés elküldése után 5 napon belül legyen szívesen befizetni az előleg összegét.
A jelentkezés csak az előleg befizetésével válik aktívvá. 
A tábori díj fennmaradó összegét, a tábor kezdete előtt legkésőbb 7 nappal kell befizetni. Az esetleges kedvezményt a második részletből lehet igénybe venni.
A befizetés személyesen a Rex Alapítvány Állatszigetén (1046 Bp. Óceánárok utca 33.) nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 10 – 16 óra között) a recepción lehetséges. A gyorsabb adminisztráció miatt javasoljuk ezt a megoldást. Vagy történhet banki átutalással is a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra (10402283-22802398-00000000). Utóbbi esetben kérjük, hogy a befizetésről szóló igazolást email-en megküldeni szíveskedjék az oktatas@rex.hu email címre. FONTOS, hogy a közlemény rovatban a gyermek neve, a tábor dátuma és címe fel legyen tüntetve.
A táborral kapcsolatos további kérdéseket az oktatas@rex.hu email címen várjuk.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, hogy táborainkat a minimális foglalási limit elérése után tudjuk elindítani. Amennyiben az előleg befizetése egy nem induló táborra történt, a befizetett összeget természtesen visszatérítjük, vagy kérés esetén átvezetjük egy másik táborra ill. turnusra.

Pacilógus tábor

Megújult lovasudvarunkban az ifjonc pacilógusok a lovas alapok elsajátításán túl megismerkednek a lovak körüli munkákkal, ápolásukkal, élettani sajátosságaikkal. Játékos lovas fejlesztő foglalkozásokkal, lovas sportok bemutatásával, lovas hagyományok megismerésével valamint játékos programokkal - lószépségversennyel, térképes kincskereső játékkal - is várjuk az általános iskolás gyerekeket!

További infó, jelentkezés
Pacilógus tábor

Lópici tábor

Táborunk a mesék világán keresztül avatja be a legkisebbeket a lovak, a lovaglás, a lovasélet, és a lovak körüli munkák rejtelmeibe. Gyakorlott táborvezetőink mellett a picik teljes biztonságban ismerkedhetnek a pónikkal, lovas fejlesztő foglalkozásokban, ügyességi játékokban vehetnek részt. A táborzárón a kicsik bemutatják az itt tanultakat.

További infó, jelentkezés
Lópici tábor

Állatdoki tábor

Az ifjú állatdoki jelöltek állatorvos szakspecialisták révén bepillantást nyerhetnek az egyes munkakörök műhelytitkaiba, valamint különleges szakterületeken dolgozó állatorvosok munkájába. Idén ismét ellátogatunk az Állatorvostudományi Egyetemre, valamint lehetőség lesz a Király Pet Kisállatrendelőben a gyakorlatban is kipróbálni a megszerzett tudást.

További infó, jelentkezés
Állatdoki tábor

Kutyológus tábor

Megismerheted a kutyák őseit, fejlődését, testfelépítését, működését, betegségeit, nyelvét és kiképzésének fortélyait. Akár van kutyád, akár csak lesz, nálunk képzett gazdivá válhatsz. Mindezen túl sok-sok játék és vidámság vár rád, melyben a kutyák lesznek a főszereplők. A kirándulós napon egy egyedülálló kutyaiskolába látogatunk.

További infó, jelentkezés
Kutyológus tábor

Macskológus tábor

Az Állatsziget doromboló cirmosai között testközelből ismerkedsz meg a cicák kalandos múltjával, gondozásuk műhelytitkaival, valamint állategészségügyi kérdéseivel is. Az ifjú macskológusokat szakavatott gondozóink avatják be a macskanyelv és a gazdiságtan rejtelmeibe. Kirándulásunkat egy macskakávézóba tervezzük.

További infó, jelentkezés
Macskológus tábor

Zoopici tábor

Az idei évben a legkisebb állatbarátokra is gondolva indítunk állatismereti tábort, ahol a nagycsoportos ovisok és alsós gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a minket körülvevő állatokkal (cicákkal, kutyákkal, nyuszikkal, lovakkal) és vadon élő rokonaikkal. Lesz sok állatbemutató, izgalmas játékok és rejtvények, állatorvosi élményrendelés, pónilovaglás, közös kézműves alkotás és még számtalan állati kaland.

További infó, jelentkezés
Zoopici tábor

Természetfürkész tábor

Felfedező táborunkba azokat a gyerekeket várjuk, akik szívesen gyűjtenek tücsköt-bogarat, és rengeteg kérdésük van a természettel kapcsolatban. Szakértőink által vezetett érdekfeszítő terepi programjainkon mindenki valódi természetbúvár kutatónak érezheti magát. A kirándulós napon vezetett látogatást tervezünk a Pilisbe, ahol egy különleges élettér élővilágával ismerkedünk meg.

További infó, jelentkezés
Természetfürkész tábor
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!