Proteus

Proteus
macska
hím
fekete-fehér
eursz
ivartalanítva
mozgékony
2021-07-06
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.07.06.

Proteus erőteljes testalkatú, de nem dundi, fekete-fehér ivartalan kandúr, arcán jellegzetes rajzolattal. Fajtársaival jól kijön, nem domináns, így másik macska mellé is költözhet. Olyan családba ajánljuk, ahol a gyermek már elérte a tizenéves kort. Idő kell, hogy feloldódjon, ám ha ez sikerült, nagyon igényli a törődést, simogatást.

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona. 

 

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!