Lyra

Lyra
kutya
nőstény
tricolor
bull tipusú
ivartalanítva
nyugodt
2020-04-02
közepes
Állatsziget
BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.08.25.
Hárman érkeztek hozzánk szörnyű körülmények közül. Lyra volt a legbátortalanabb, mindenre összehúzta magát, csak ne bántsuk. Majdnem 1 hónap kellett, amíg csóválva, ugrálva üdvözölt minket a kennelben.
Már nem olyan sovány és lelki sebei is gyógyulófélben vannak. Bújik hozzánk, az ölünkbe hajtja a fejét, hálás a törődésért.
A sétával még ismerkedik, de napról napra aktívabb, érdeklődőbb.
A fajtát ismerő gazdi jelentkezését várjuk, aki kellő türelemmel és odaadással folytatja Lyra szocializációját és megmutatja neki, hogy az élet szép.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona. 

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Three of them came to us from terrible conditions. Lyra was the shyest. It took almost 1 month for her to greet us in the kennel waving and jumping.

She is no longer so thin and her mental wounds are on the mend. She snuggles up to us, puts her head in our lap, is grateful for the care.
She is still getting used to walking, but every day she is more active and interested.
We are waiting for the application of an owner who knows the breed, who will continue Lyra's socialization with sufficient patience and devotion and show her that life is beautiful.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!