Kósza

Kósza
kutya
hím
v. barna-fehér
Keverék
ivartalanítva
mozgékony
2022-07-01
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2024.03.01.

BEKERÜLÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEI: Miskolci Második Esély Alapítványtól átvett kutya

Kósza 2 éves lesz nyáron. Akit már megismert, azzal egy végtelenül közvetlen, kedves, barátságos kutya. Nyakunkba ugrik, követeli a simogatást, foglalkozást. 

Kifejezetten magas az energiaszintje, sok fárasztás kell neki, amíg lenyugszik. Sőt, bevalljuk, még nem láttuk őt nyugodtan pihenni a kennelben, emiatt szobakennelbe tesszük őt napi 2 alkalommal etetés után, hogy a bevitt étel hasznosuljon, ne pörögje le rögtön.

Számára idegen embert, kutyát séta alatt elsőre megugat. Van azért benne erő séta alatt, de kordában tartható. 

Aktív, pörgős, sportos családban érezné jól magát, ahol részt vehet a családdal minden közös programban. Szeleburdi, neveletlen, így a kutyaiskola is nagyon jót tenne neki. 

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!