Briós

Briós
kutya
nőstény
zsemle-fehér
keverék
ivartalanítva
mozgékony
közepes
Állatsziget
BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.05.17.
Eleinte igen antiszociálisan viselkedett, nem engedte magát megérinteni.
Lassan azért a bizalmába fogadott minket, már megtűri a simogatást, sőt jön érte magától. Valószínűleg volt gazdája, de kerti kutya lehetett, pórázt egyáltalán nem ismerte, sok törődést nem kaphatott.
Félénk, de mostanra már tudja, hogy jót akarunk neki. Napról napra bújik ki a csigaházából és mutatja meg a valódi kedves énjét.
Hirtelen mozdulatoktól még megriad, a kellemes, magabiztos sétát is gyakoroljuk még vele.
Kitartó gazdira lenne szüksége, aki tovább nyitná és ismertetné meg vele a világot.

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona. 

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 17.05.2023.

At first she behaved very antisocially, she did not allow herself to be touched.
Slowly, however, she took us into her trust.

She probably had an owner, but she could have been a garden dog, she didn't know a leash at all, she couldn't have received much care.
She is shy, but by now she knows that we want the best for her. Day by day, she comes out of his shell and shows her true, kind self.
She is still startled by sudden movements, we also practice the pleasant, confident walk with her.
She would need a persistent owner who would further open up and introduce the world to her.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!