Természetfürkész tábor

Természetfürkész táborainkba azokat a gyerekeket várjuk, akik szívesen gyűjtenek tücsköt-bogarat, és szeretnének többet megtudni róluk. Interaktív programjaink során a Farkaserdő természeti értékeit fedezzük fel. Szakértők által vezetett terepi programjainkon mindenki felfedezővé válik.
Ha nyitott szemmel járunk még a városban, közvetlen környezetünkben is rátalálhatunk a természet csodáira. Számtalan olyan jelenség van, amelynek megismeréséhez kiindulópontként egészen hétköznapi dolgok elegendőek. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, ami érdekes és különleges mindennapi környezetünkben, a kis dolgok megfigyeléséből indulva jutunk el az összefüggések megértéséhez. 

Aki ebbe a táborba jelentkezik, sok aktív tevékenységre, szakértők által vezetett terepsétákra, megfigyelésekre és apró kutatási feladatokra készüljön. Ezek során előfordulhat, hogy alaposan össze is koszoljuk magunkat!

A kirándulós napon vezetett látogatást tervezünk a Pilisbe, ahol egy különleges élettér élővilágával ismerkedünk meg.

 

Választható időpontok:
2024. augusztus 12-16.

 

Részvételi díj: 75.000.- Ft (mely tartalmazza a napi háromszori étkezés, külső-belső programok, kézműves foglalkozások, kirándulás, táborzáró ajándék költségeit)

Testvérkedvezmény: 10% (a második gyermek részvételi díjában érvényesíthető)

Előleg: 40.000.-Ft (gyermekenként és turnusonként)

Jelentkezni az online kérdőív kitöltésével lehet.


Kérjük, a jelentkezés elküldése után 5 napon belül legyen szívesen befizetni az előleg összegét.
A jelentkezés csak az előleg befizetésével válik aktívvá. 
A tábori díj fennmaradó összegét, a tábor kezdete előtt legkésőbb 7 nappal kell befizetni. Az esetleges kedvezményt a második részletből lehet igénybe venni.

A befizetés személyesen a Rex Alapítvány Állatszigetén (1046 Bp. Óceánárok utca 33.) nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 10 – 16 óra között) a recepción lehetséges. A gyorsabb adminisztráció miatt javasoljuk ezt a megoldást. 
Vagy történhet banki átutalással is a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra (10402283-22802398-00000000). Utóbbi esetben kérjük, hogy a befizetésről szóló igazolást email-en megküldeni szíveskedjék az oktatas@rex.hu email címre. FONTOS, hogy a közlemény rovatban a gyermek neve, a tábor dátuma és címe fel legyen tüntetve.

 A táborral kapcsolatos további kérdéseket az oktatas@rex.hu email címen várjuk.  

Választható időpontok

Résztvevő gyermek adatai

Kapcsolattartó adatai

Számlázási adatok

Részletek
Részletek
Részletek
* Kötelező mezők
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!