Állatdoki tábor

Az elmúlt évek táborozóinak kérései alapján az ifjú állatdoki jelöltek idén a gyakorlatban is kipróbálhatnak néhány műfogást, és számos interaktív program segítségével nyerhetnek bepillantást az állatorvoslás rejtelmeibe. 

Az Állatdoki táborban ezúttal a sokoldalú állatorvosi tevékenység és a kapcsolódó társ szakmák megismertetése mellett számos különlegességet is bemutatunk. A tábor napi programja az állatorvosi munka rutinfeladatainak bemutatásából (betegvizsgálat, kezelés. mintavétel, kiegészítő vizsgálatok, stb.), gyakorlati foglalkozásokból valamint szakemberek bemutatkozásából áll.

Az állatbemutatókon idén a kevésbé kedvelt pácienseké (kecskék, hüllők, vadon élő állatok) lesz a főszerep. Az ifjú résztvevők megismerhetik az állatpszichológus és a kutya fizoterapeuta munkáját, sőt a kisállat szemészet rejtelmeibe is bepillantást nyerhetnek.

Az idei kirándulós napon az Állatorvostudományi Egyetem újabb tanszékeire ill. az üllői Lógyógyászati Klinikára látogatunk el.

Kérjük a kedves szülőket, hogy előre jelezzék, amennyiben a gyermek nem szeretne részt venni egyes állatorvosi beavatkozásokon (pl. műtét, boncolás). Ez esetben alternatív foglalkozást biztosítunk számára. 

 

Időpontok: 
2024. július 01.–05. - Erre a turnusra minden hely elfogyott.
2024. augusztus 05-09.

 

Részvételi díj: 75.000.-Ft (mely tartalmazza a napi háromszori étkezés, külső-belső programok, kézműves foglalkozások, kirándulás, táborzáró ajándék költségeit)

Testvérkedvezmény: 10 % (második gyermek részvételi díjában érvényesíthető)

Előleg: 40.000.-Ft (gyermekenként és turnusonként)

 

Jelentkezni az online kérdőív kitöltésével lehet.
Kérjük, a jelentkezés elküldése után 5 napon belül legyen szívesen befizetni az előleg összegét.
A jelentkezés csak az előleg befizetésével válik aktívvá. 
A tábori díj fennmaradó összegét, a tábor kezdete előtt legkésőbb 7 nappal kell befizetni. Az esetleges kedvezményt a második részletből lehet igénybe venni.

A befizetés személyesen a Rex Alapítvány Állatszigetén (1046 Bp. Óceánárok utca 33.) nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 10 – 16 óra között) a recepción lehetséges. A gyorsabb adminisztráció miatt javasoljuk ezt a megoldást. 
Vagy történhet banki átutalással is a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra (10402283-22802398-00000000). Utóbbi esetben kérjük, hogy a befizetésről szóló igazolást email-en megküldeni szíveskedjék az oktatas@rex.hu email címre. FONTOS, hogy a közlemény rovatban a gyermek neve, a tábor dátuma és címe fel legyen tüntetve.

 

 

Jelenleg nem áll rendelkezésre választható időpont, így NEM tudsz most jelentkezni, kérjük, látogass el később is hozzánk.

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!