Támogatás

Pénzbeli támogatás

Csekkes befizetés

Amennyiben postai csekket szeretne igényelni, kérjük írjon a rexiroda@rex.hu e-mail címre vagy hívja a 06-1-230-4080-as telefonszámot!

Banki átutalás

Nagylelkű adományát átutalással is küldheti védenceink megsegítésére:

A Rex Kutyaotthon Alapítvány bankszámlaszáma: 10402283-22802398-00000000 (K&H Bank Rt.)

Online adományozás

Köszönjük, hogy támogatja a Rex Alapítvány védenceit!
Bármekkora összeggel is segít, felajánlása hatalmas segítség a bajba jutott állatoknak!

Adhatvonal Telefonos támogatás

Segítsen egyetlen telefonhívással a bajba jutott állatokon! 

Követes támogatás

Légy REX követes adománygyűjtő, és váltsd valóra céljaidat, miközben állatok életét mented meg.
 
Mit jelent REX követnek lenni?

Ugrás a részletekre
Követes támogatás

Vállalati szponzoráció

Ha nagyobb összegű, illetve rendszeres adományával, természetbeni juttatásával vagy hosszútávú szponzorálás formájában kívánja felkarolni a Rex Kutyaotthon Alapítvány állatvédelmi szolgálatát, vagy az Állatsziget működtetéséhez, fejlesztéséhez kíván jelentősebb támogatást nyújtani, lehetőségeinkhez mérten egy kölcsönösen előnyös együttműködés formájában igyekszünk meghálálni jóindulatú segítségét.

Ugrás a részletekre
Vállalati szponzoráció

Különleges támogatások

Hagyatékozás

Végtelen szeretet a kutyáknak – Örökhagyás a Rex Alapítvány számára

Hazánkban is egyre többen döntenek úgy, hogy örökhagyással is támogatnak egy fontos ügyet, illetve civilszervezetet. Azonban még így is számos idős, magányos állattartó nem számol azzal, hogy elhalálozása esetén milyen bizonytalan jövő vár kedvencére. Ebben szeretne segíteni a Rex Alapítvány. Mindez elkerülhető, ha végrendeletével előre gondoskodik arról, hogy a magára maradt kedvencét felkarolhassuk. Az Ön kedvencén túl, ezzel számos állat életét mentheti meg, és mindez Önnek semmibe sem kerül! Mi megígérjük, hogy minden forintot az állatok sorsának javítására fordítunk!

Téglajegy

Téglajegy a felelős állattartás házának megépítéséhez. 

A Rex Kutyaotthon Alapítvány állatmentési tevékenység mellett a kezdetektől kiemelt figyelmet szentel az állatvédelmi szemléletformálásra. A csapat olyan oktatóközpontról álmodik, ahol mindenkinek lehetősége nyílna megismerni a felelős állattartás alapjait, mert az állatok jövője a felnövekvő generációktól függ.
Sajnos még mindig sokszor találkozunk méltatlan körülmények között tartott állatokkal, főként az elmaradott térségekben. Az állatok megmentése mellett ugyanúgy fontosnak érezzük az ott felnövő fiataloknak megmutatni, megtanítani a jó példát, mivel ez a kulcsa a hosszú fejlődésnek. 

Bayer
Asia Center
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!