Picike (M)

Picike (M)
kutya
kan
Fekete-cser
Keverék
ivartalanítva
mozgékony
2010-05-05
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány

10 év körüli, ivartalanított kan kutya vagyok.
2017. augusztusban kerültem az Alapítvány gondozásába a miskolci gyepmesteri telepről! Abban reménykedett mindenki, hogy talán több esélyem lesz arra, hogy örökbe fogadjanak.
Azóta eltelt 4 év és még mindig itt vagyok. Pedig kedves és barátságos, emberközpontú, bújós kutya vagyok. Inkább egyedüli kutyának vagyok való, bár egy nyugodt természetű lány kutyával jól kijönnék. Amint a képeimen láthatod, nagyon szeretem, ha szeretnek és viszont szeretek teljes szívemből!
Korom ellenére aktív, nagy energiával bíró kutya vagyok, van még bennem potenciál. Egy kertes házban érezném igazán jól magam.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!