Watson

Watson
kutya
hím
sárga
keverék
ivartalanítva
mozgékony
közepes
Állatsziget

Watson július elején, vidékről érkezett Alapítványunkhoz, egy másik kutyatársával együtt. Mindketten gazdás kutyák voltak, de egész nap az utcán csatangoltak. A helyi jegyző pedig megelégelte ezt az állapotot, és nem adta vissza a felelőtlen gazdának őket.

Watson kis-közepes méretű, energikus mozgású, de nyugodt habitusú fiatal kan. Külsőre amolyan "utcai keverék", felmenőit megtippelni sem tudjuk, mégis szép küllemű, kedves arcú. 
Az első pár napon kicsit félénkebben viselkedett, meg kellett szoknia az új környezetét. Ezt követően szerencsére hamar feloldódott és nyitott az emberek felé, azóta pedig levakarhatatlan és folyamatosan hangot ad annak, hogy eljött az ideje a sétának! Még akkor is, ha épp most jöttünk vissza a sétából vele. 
Imádja a szabad teret és az emberrel közös időtöltést, idősnek és fiatalnak is ki tudjuk adni sétálni, mivel nem rángatja a pórázt, de azért lendületes tempóban halad. Közben pedig boldogan mosolyog, fülig ér a szája, teljesen kivirul.
A gyerekeket is szereti, bár inkább nagyobbak mellé ajánljuk, akik már tudják, hogy egy kutyának is vannak igényei, és személyes tere, amit tiszteletben kell tartani.
Más állatokkal érdeklődő, de nem tolakodó, vele barátságos és azonos méretű kutyákkal szoktatható. Kizárólag benti tartással keresi a nagybetűs Gazdit 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!