Vitéz

Vitéz
kutya
hím
csokoládé
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2016-11-25
nagy
Állatsziget

Április elején érkezett Alapítványunkhoz Vitéz, de mi csak Óriásmackónak hívjuk őt. ❤
Termete első ránézésre ijesztően nagy, de ez ne tántorítson el senkit: egy jámbor, néha esetlen és neveletlen mamlasz rejtőzik a gigantikus méret mögött.
Bekerülése előtt Vitéz gazdás kutya volt, egy másik kutyával tartották közösen. A másik kutya többször is ellene fordult, bántotta, Vitéznek pedig maradt az alárendelt szerep. Ezután a verekedések elkerülése érdekében Vitézt külön zárták egy kis elkerített részre, és ott volt kénytelen ingerszegény állapotban tölteni a napjait. Időközben a gazdája meghalt, az örökösök pedig leadták.
Gyönyörű kiállású kutya lesz egyszer, de jelenleg még rebbenékeny, testtartása általában bizonytalan, félénk. Valószínűleg nem sétáltatták őt túl sűrűn, mivel nem igazán érti még, mire való a póráz.
5 éves ivartalan kutyus, bizonytalan lélekkel, ugyanakkor fejlődésre való törekvéssel.
Lassan, de biztosan bontogatja szárnyait, kellő türelemmel remek társ válna belőle egy szerető gazdi oldalán.  

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!