Viking

Viking
kutya
hím
vöröses barna
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2022-01-10
nagy
Állatsziget

2022 decemberében került Alapítványunkhoz. Az egyik idős gazdája meghalt, a másik pedig Viking nagy termete miatt nem bírt vele. Eleinte félénk, nagy mamlaszként viselkedett, de lassacskán megnyílt az emberi közeledésre. Nem rombol a kennelben, napozik, bohóckodik, várja és élvezi a foglalkozást. A lakásban élés alapjait egykor ismerte, ezen a kennelben töltött idők valószínüleg rontottak, de ez a tudás kevés gyakorlással is hamar vissza szerezhető.
Viking neveletlen kamasz kutya, felugrál, csipked, de könnyen fegyelmezhető. Erős, határozott gazdára és megfelelő fizikai, mentális fárasztásra van szüksége. A futást, túrázást nagyon élvezi, a súlyhúzásban is az egyik legügyesebb a menhelyi kutyák közül. Cseppet sem agresszív, de jelzi, ha valami kellemetlen neki. Sportos gazát, családot keresünk.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

It came to our Foundation in December 2022. One of his elderly owners died, and the other Viking could not handle him due to his large size. At first, he behaved like a shy, big mamlas, but he slowly opened up to human approach. He doesn't destroy the kennel, he sunbathes, clowns around, waits and enjoys the session. Completely clean room.

Viking is an untrained adolescent dog, jumps up, bites, but can be easily disciplined. It needs a strong, determined owner and adequate physical and mental fatigue. He enjoys running and hiking, and is also one of the most skilled dogs at the shelter. He's not aggressive at all, but he lets you know if something is bothering him. We are looking for a sporty family.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!