Tobi

Tobi
kutya
hím
tigriscsíkos
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2021-05-25
közepes
Állatsziget

Tobi a szolnoki menhelyről érkezett hozzánk december elején. 1 éves, ivartalan kan kutya, meglehetősen egyedi külsővel. Szőrzete tigris mintájú, a nyelve kék foltos, a szeme borostyán sárga. Szépségén túl a személyisége is különös.
Fiatal, mozgékony kutya, élénk és kalandvágyó. Értelmes, jutalomfalattal könnyen motiválható. A figyelmét viszont nehéz lekötni két percnél tovább. Tanulnia kell még az engedelmes, türelmes, figyelmes együttműködést az emberrel, így egy ugyanilyen elvek mentén kutyázó gazdijelölt számára az ideális.
Tobi a hirtelen mozdulatokat nem kedveli,  ezek hatására bizalmatlan lesz. Alap személyisége távolságtartó, viszont akit ismer, ahhoz ragaszkodik. Embercentrikus, de hajlamos önfejűen egyéni érdeket érvényesíteni séta közben. Így szükséges számára a határozott iránymutatás.
Kutyákkal szoktatható, nemtől és mérettől függetlenül. Az aktuális kenneltársával nagyokat játszik a futtatóban, alap természete a kutyákkal határozott, de nem domináns.
Tobi benti tartásra, kutyaiskolába járási kötelezettséggel fogadható örökbe. Most van a legfogékonyabb korban, így olyan valakit keres, aki elég elszánt hozzá, hogy megtanítson neki mindent, ami eddig az életéből kimaradt.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!