Tako

Tako
kutya
hím
fekete-fehér
bichon
nincs ivartalanítva
nyugodt
2009-04-01
kicsi
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.07.

Tako jelenleg a legidősebb kutyánk, igaz, jó pár évet letagadhat a korából. Látása, hallása nem 100 százalékos, de minden ingerre egyből reagál. Izületeivel sincs gond, szépen sétál, persze nem hosszú távokat. Étvágya jó, sokat pihen, alszik, nyugodt.
Nagy igényei már nincsenek. Szeretne egy családot, gazdát, ahol leélheti még azt a kis életet, amit a sors szán neki.

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona. 

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 07.2023.

Tako is currently our oldest dog, although he may deny his age by quite a few years. His vision and hearing are not 100 percent, but he reacts to all stimuli immediately. There are no problems with his joints, he walks nicely, of course not for long distances. His appetite is good, he rests a lot, sleeps and is calm.
He doesn't have big needs anymore. He would like a family, where he can live out the little life that fate gives him.

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!