Spyro

Spyro
kutya
hím
fekete - fehér mellfolt
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2021-08-13
nagy
Állatsziget

Spyro chippel érkezett hozzánk, "gazdás" kutya volt, tulajdonosai viszont nem jelentkeztek érte, nem keresték őt, és a telefont sem vették fel, mikor értesíteni próbáltuk őket. ????
Így Spyro nálunk maradt, és ezúttal egy végleges, szerető gazdit szeretne magának.
Alig 1 éves, szép kiállású kutya, közepes termetű, küllemre labrador és bull keverék vélhetően.
Idegenekkel kezdetben tartózkodó, rebbenékeny, de nekünk már bebizonyította, hogy egy nagyszívű, játékos kutyus, aki feltétel nélkül szereti az embert. ❤ 
Mellette nem lehet unatkozni, mindig az ember kedvében jár és tele van energiával. Igényli az enberi kontaktot és a sok foglalkozást is. Imádja a simit, játékot (kergetőzést), szeret sétálni, de nyugisan pihenni is. Más kutyákkal fokozatosan, több alkalommal szoktatható, de inkább csak játszótársként és nem lakótársnak.
Spyro aktív gazdit szeretne, akivel sok közös élmény mellett, szeretetben élhet, mint egy egyenrangú társ. Kutyaiskola esetében erősen javasolt.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!