Rookie

Rookie
kutya
hím
tigriscsíkos
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2021-06-04
közepes
Állatsziget

Rookie egy szőrös szeretetgombóc. Egész biztosan volt gazdája, mert rendkívül emberközpontú, szomjazza a figyelmet, foglalkozást. A mindene az ember, sugárzik belőle a közvetlenség. Szépen sétál, pórázhoz szokott, azonban szökésre erősen hajlamos.

Kezdő kutyásoknak, gyerek mellé is ajánljuk.

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Rookie is a furry love ball. He definitely had an owner, because he is extremely people-oriented, thirsty for attention and occupation. The person is everything, directness radiates from him. He walks nicely, is used to a leash, but has a strong tendency to run away.

We also recommend it for beginner dog owners and families with children.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!