Rómeó

Rómeó
macska
hím
cirmos
európai rövidszőrű
ivartalanítva
mozgékony
2019-02-15
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány

2020 júniusában találták a Liszt Ferenc repülő téren. Kezdetben félénk és vad volt, majd szépen fokozatosan elkezdte elhagyni ezen jellemzőit. Más társaival jól kijön, nem kezdeményez verekedést senkivel. Mozgékony természetű, de a puha, kényelmes fekhelyet nem kerüli el. Nyugodt és békés környezetben érezné jól magát ahol nincsenek gyerekek és a család se soktagú. Olyan típusú cica, akinek több idő kell hozzá, hogy bizalmat szavazzon az ember felé, de sok türelemmel és elszántsággal el lehet nála érni, hogy levetkőzze félénkségét. ❤
Gondozóinak már teljesen megnyílt, reggelente kint várja az embert, és bújik a rácshoz. Mikor bemegyünk hozzá, nem menekül el egyből, kíváncsibb lett és bújik a kézhez. Néha-néha még megijed, de utána újra közeledik a simogatásért. Mostanra egy olyan cica vált belőle, aki várja a simogatást és azt, hogy vele törődjenek.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a macska nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!