Rocky

Rocky
kutya
nőstény
vörösesbarna
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2017-10-01
nagy
Állatsziget

Rocky egy telep felszámolását követően érkezett hozzánk Szentgotthárdról, 2 kutyatársával együtt. Külsején sok fajta jegyei felfedezhetőek. Ránézésre inkább különlegesnek mondanánk, mint szépnek, de mint tudjuk, a szépség belülről fakad.. Rocky lelke pedig nagyon szép.❤
Pórázon szépen sétál, érdekli a világ, de figyelmes az emberrel is. Tanulékony, ütemesen leül bármikor bárhova, csakhogy jöjjön már az a juti. ???? Remekül motiválható jutalomfalattal és jó szóval, dicsérettel egyaránt.
A kennelt egy fiú társával osztja meg.
Mozgásigényes, aktív kutya, aki nehezen éli meg a bezártságot, egész nap kaparja a kennel ajtót, várva, hogy az kinyíljon. Ha viszont nyílik, ő már rohan is, tehát szökésbiztos kerítést szeretnénk neki leendő otthonába. Embercentrikussága miatt kinti/ benti tartással adjuk őt örökbe. Gyerekeket szereti, velük türelmes és figyelmes. 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!