Pearl

Pearl
kutya
nőstény
barna
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2020-07-04
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.06.29.

Nem győzzük dicsérni újonnan beérkező kutyáinkat! Közülük is kiemelkedik Pearl, aki egy remek lányzó.
Fiatal, kedves, nyugodt, türelmes. Kellemes tempóban sétál, nem rángat.
Beérkezése napján nagyon össze volt zavarodva, de hamar megbékélt. Nem a rögtön nyakba urgós fajta, ő inkább szolid csóválással adja a tudtunkra, hogy bizalmába fogadott minket és szeret.
Az ivartalanításon átesett, oltásai megvannak, szívféreg negatív. Készen áll a gazdisodásra.
Kutyákkal jó a viszonya, nagyon jó természetű. Kezdő kutyásoknak vagy nagyobb gyerek mellé is ajánljuk.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 29.06.2023.

We can't help but praise our newly arrived dogs! Among them stands out Pearl, who is a great girl.
Young, kind, calm, patient. She walks at a pleasant pace, does not drag.
On the day of her arrival, she was very confused, but soon reconciled. She's not the type to immediately punch us in the neck, she prefers to let us know with a solid wave that she trusts us and loves us.
She has been neutered, has her vaccinations and is heartworm negative. She is ready to be owned.
She has a good relationship with dogs and has a very good nature. We also recommend it for beginners or with older children.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!