D.Párduc

D.Párduc
macska
hím
Fekete
európai rövidszőrű
ivartalanítva
mozgékony
2020-04-01
közepes
Ideiglenes (Epöl)

Ő itt Párduc. Átlagos fekete cicának tűnhet, de neki vannak a leggyönyörűbb borostyán-sárga szemei az összes Rexes cica közül. 2020 nyarán került alapítványunk gondozásába testvéreivel együtt, akiket azóta már örökbe fogadtak.

Kedves, barátságos, játékos és érdeklődő, beszélő, berregő, energiával teli. Nagyon játékos természet, imád fogócskázni a sötétben. Egy évig volt ideiglenesen befogadónál (új otthonát gyorsan megszokta), de végül lejárt az ideje, és mivel egy jelentkező sem akadt rá, visszakerült.

Sajnos a szűrések során kiderült, hogy Párduc FIV pozitív (macska AIDS), ami első hallásra talán ijesztő lehet, de nincs okunk megijedni, hiszen ez a vírus fajtársait leszámítva más élőlényre nem veszélyes (sem emberre, sem kutyára). Ráadásul  ezek a macskák macskák bizonyítottan akár ugyanolyan jó minőségű és hosszú életet élhetnek, mint egészséges társaik.

Egyetlen hátránya, hogy egyedüli vagy szintén FIV pozitív teszttel rendelkező cica mellé mehet, kizárólagos lakásban tartásra (amit mi egyébként is jobban preferálunk).

Ha szeretnél esélyt adni egy egyébként egészséges, fekete macskának, és ezáltal egy nagyon hálás, bújós, szeretetteljes társat kapni, akkor ne habozz jelentkezni érte!

 Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a macska nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!