Noir

Noir
kutya
hím
fekete-drapp
keverék
ivartalanítva
nyugodt
2019-01-01
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Noir 2021. nyarán érkezett Alapítványunkhoz.
Ezt megelőzően egy vidéki faluban kóborolt láncra elfeledve, magányosan.
Rendkívül aktív, izgága, de ez érthető is németjuhász és husky keverék volta miatt. A juhász jellegből a kiállása, ébersége, a huskyból az energiaszintje és konoksága tükröződik vissza. 
Séta közben Noir életvidám kutya, a kennellét és a vele járó ingerszegény környezet viszont kezdi kikezdeni a lelkét. Sokszor kedvetlen és étvágytalan, ebből egyedül a szabadban töltött minőségi idő zökkenti ki.
Kint a szagok és ingerek kötik le leginkább, motiválni kizárólag jutalomfalattal lehet, nem munkavonalas kutya. Egyelőre a labda és egyéb játékok nem keltik fel az érdeklődését. Sokszor dekoncentrált, mivel szétfeszíti a felgyülemlett energia, amit a rácsok között jelenleg nem tud levezetni. Lefárasztása szellemileg is hangsúlyos, így kutyasuli keretein belül lenne az ideális kezdésnek.
Noir sokszor érzi a menhelyen egyedül magát, és ez megakadályozza, hogy igazán tudjon kötődni az emberekhez. Neki egy olyan társra lenne szüksége, aki legjobb barátjaként mindig maga mellett tartja, nem pedig ottfelejti a kert végében mint egy tárgyat.
Séták során a felgyülemlett energiája miatt indulatosan reagál a többi kutyára, de megfelelő kezekben ebből kizökkenthető. Idővel pedig teljes mértékben eltüntethető.
Egyedüli kutyaként ajánljuk, fiatalsága és felfedező hajlama miatt a szökésbiztos kerítés alapfeltétel az örökbefogadása esetén.
Számára még sokminden ismeretlen a világból, hiszen sok pozitív élmény nem jutott neki eddig. Olyan gazdit szeretne, aki megmutatja neki, milyen érzés kizárólagosan szeretve lenni, valakihez tartozni, és közösen tanulni egymástól.  ❤ 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!