Nanuk

Nanuk
kutya
hím
fekete-fehér
husky
ivartalanítva
mozgékony
2018-12-03
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Testvérével érkezett az Alapítványhoz, aki azonban már szerencsésen új gazdára talált. Ő valószínűleg azért van még itt, mert az embereket megijeszti az a tény, hogy szívférges. Ami valóban egy súlyos betegség is tud lenni, de mivel időben megkezdtük a kezelését, így már semmi baja.
Fajtájához jellemzően ő is hatalmas energiával rendelkezik és a hangját is nagyon szereti hallatni. Egész napos koncertet tud adni gondozóinak. Ez azért is van, mert hiányzik a társa és szüksége van egy állandó négylábú társaságra. Emiatt csak olyan helyre költözhet, ahol nem egyedüli kutyaként kellene élnie. Macskákkal is jó viszonyt épít, inkább fél tőlük.

Biztosan jól érezné magát egy kertben is, amennyiben ultra-bomba-atom és legfőképpen husky biztos a kerítés! És amennyiben bemehet a házba és családtagként tekintenek rá, kertidísz helyett. De még jobb lenne, ha emiatt - testvéréhez hasonlóan - ő is lakásba költözhetne.

Fajtájából adódóan nem egy házőrző típus, inkább kávéval kínálja az idegeneket. Valamint olyan sok rémhír terjeng a kertből való kutyalopásokról, egy husky (pláne aki ilyen szép, mint én) ínyenc falat az „ilyeneknek”.
Kutyasuli ajánlott az esetében, de nagyon gyorsan tanul, így azzal nem lesz gond. Viszont az energiáját biztos, hogy csak rendszeres testmozgással lehet levezetni, akár valamilyen kutyás sport révén, ellenkező esetben szökni!, vagy rombolni fog, olyan huskysan.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!