Naboo

Naboo
kutya
nőstény
fekete
németjuhász
ivartalanítva
magas energiaszintű
2017-03-23
nagy
Állatsziget

Naboo, a csodaszép németjuhász január óta nálunk várja, hogy valakinek a társa lehessen. Impozáns külsején túl végtelenül értelmes, figyelmes, kedves kutya, aki rendelkezik a fajta minden elvárható, pozitív tulajdonságával. 
Jelenleg szívféreg kezelés alatt áll, ennek ellenére energiája végtelen. Kifejezetten munkavonalas kutya, bármilyen sportra, őrző védőre, agilityre alkalmas lenne. Olyan gazdit szeretne, aki társként kezeli és naponta beleteszi az időt a nevelésébe. Pórázon az embert követve sétál, tanításkor könnyen motiválható, emberrel együttműködő. Stabil, jó idegrendszerű kutya, ideális annak, aki hobbi szinten szeretne dolgozni /tréningezni kutyával.
Kutyákra és macskákra felfokozottan reagál, de következetességgel erről is lebeszélhető.
Naboo egy remek kutya, akinek nem való a kennel és a menhelyi lét. Egyedüli kutyaként költözne, egy olyan gazdihoz, aki ismeri a fajtát, és mindennél jobban szereti majd Őt.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!