Müzli

Müzli
kutya
nőstény
barna ordas
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2013-10-28
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.08.12.

Emberrel -ha már megismerte - nagyon kedves, eleinte tartózkodóbb. Korát meghazudtolóan fit, igényli a sétákat és a simogatást. Sok évet töltött gazda mellett, ezért jelenlegi helyzete megviseli a kis lelkét, a kennel létet nem kedveli. Alig várja, hogy a napi foglalkozásra sor kerüljön, de egyáltalán nem tolakodó.
Szépen sétál pórázon, kutyákkal semleges a viszonya a megfelelő távolságból, barátkozni nem igazán szeret társaival. A macskák érdeklik, de nem támadja őket. Egyedüli kutyaként költözne új otthonába.
Látása már nem 100 százalékos, izületi fájdalmai viszont feltehetőleg nincsenek. Allergiára hajlamos, ezért nálunk bárányos tápot eszik.
Középkorú, vagy akár idősebb ember mellé is ajánljuk, remek társa lenne egy nyugodt, kiegyensúlyozott gazdinak, aki már nem vágyik kutyaiskolára vagy épp hatalmas kirándulásokra, csak szeretne egy kedves, bújós kutyatársat, akit egész nap lehet simogatni és néha kicsit mozogni is vele.

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona. 

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 12.08.2023.

When she gets to know people, she is very kind, at first she is more reserved. She is fit belying his age, he needs walks and petting. She spent many years with an owner, so her current situation takes a toll on her little soul, she doesn't like being in a kennel. She looks forward to the day's session, but is not intrusive at all.
She walks nicely on a leash, her relationship with dogs is neutral from the right distance, she doesn't really like to make friends with her companions. She is interested about cats, but do not attack them. She would move to her new home as an only dog.
Her vision is no longer 100 percent, but her joint pains are presumably not there. She is prone to allergies, so she eats lamb feed.
We recommend her for a middle-aged or even older person, she would be a great companion for a calm, balanced owner who no longer wants to go to dog school or go on huge trips, but just wants a nice, cuddly companion that can be petted all day and sometimes moved a little.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!