Maszat

Maszat
kutya
hím
világos barna
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2022-05-04
közepes
Állatsziget

Igazi szertelen, neveletlen tinédzser. Mindenre meg kell tanítani, de ha a leendő gazdája következetesen és rendszeresen neveli/lefárasztja, akkor nagyon jó kutya válhat belőle is.

Séta közben kezdetben inkább az ingerek érdeklik, mint az ember. Vele a mozgás sosem unalmas. Mindent felfedez, egyik pillanatban itt van, aztán már ott. Minden fűszálról tudni akarja, ki hagyta ott a nyomát korábban. Aktív életet élő családban érezné jól magát, ahol foglalkoznak vele, és mindig történik valami izgalmas esemény, amivel le tudják kötni a figyelmét és az energiáját. Kutyaiskola esetében is javasolt.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

A real wild, uneducated teenager. He has to be taught everything, but if his future owner trains/tires him consistently and regularly, he can become a very good dog.

While walking, he is initially more interested in stimuli than in humans. Movement is never boring with him. He discovers everything, one moment he's here, the next he's there. He wants to know who left a mark on each plot of grass before. He would feel good in a family with an active life, where they take care of him, and there is always something exciting going on that can occupy his attention and energy. He is also recommended for dog schools.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!