Maci

Maci
kutya
hím
barna-fehér
keverék
ivartalanítva
magas energiaszintű
2019-06-10
nagy
Állatsziget

Maci régi ismerősünk. 2 évvel ezelőtti örökbefogadása előtt nagyon sokan kinézték aranyos külseje miatt, de termete mindenkit elbizonytalanított, pedig akkor még csak tini kutya volt. Szegény, ráadásul hetekig küzdött egy nagyon csúnya gyomor fertőzéssel, azt hittük nem éli túl. Az ivartalan, bernáthegyi keverék kutya felnőtt azóta, 44 kilós szeretetbomba lett, aki sajnos családi okok miatt visszakerült a rácsok mögé.
De nem csak szeretetbomba, hanem energiabomba is, ami egy ekkora kutya esetében igazi kihívás!
Jól rátermett gazdi jelentkezését várjuk, aki családtagként szereti majd Macit és gondoskodik a kellő lefárasztásáról is!
Kisgyerekes családba, vagy idős mellé szertelensége, termete miatt nem ajánljuk! 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!