Lord

Lord
kutya
hím
csokoládé
sinka jellegű
ivartalanítva
magas energiaszintű
2021-09-02
közepes
Állatsziget

Lord 1 éves, sinka jellegű ivartalanított kan kutya, méretre a közepestől valamivel nagyobb testűnek mondanánk. Gyönyörűen világító szeme és különleges színe mindenkit azonnal elvarázsol. 
„Gazdája” mostanra elunta és leakarta lövetni, ideiglenes befogadója csak láncon tudta tartani, így került hozzánk. Szerencsére nincs elidegenedve az embertől, teljesen közvetlen, nyitott és befogadó a tanításra.
Tanítani pedig valóban sokat kell, hiszen jelenleg még neveletlen, szeleburdi, lendületes, olykor rendezettlenül sétál, és séta közben örömében minden ingert egyszerre fogadna be. 
Elevensége ellenére gyorsan és könnyen tanul, minden pozitív megerősítésre nyitott. Más kutyákkal érdeklődő, vehemensen játszana, de tud domináns is lenni. Magas az energiaszintje, de még könnyen fárasztható, mert minden új neki. Minden új ismeretet a hasznára fordít. Emberekkel kedves, kiköveteli a szeretetet és a foglalkozást. Mellette nem lehet sem unatkozni, sem egyedül lenni. Aktív, rutinos kutyás családot/gazdit keres, mivel határozott és következetes nevelést igénylő kutya. Kutyaiskolába járási kötelezettséggel fogadható örökbe. 

 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!