Lackó

Lackó
kutya
hím
sárga
csivava jellegű keverék
ivartalanítva
mozgékony
2022-02-01
kicsi
Állatsziget

Lackó egy csivava keverék, félénk fiúcska, akinél hónapokig tartott mire sikerült elérnünk, hogy pórázhoz szokjon és kimerészkedjen sétálni. Még most is félénk, ijedős, a váratlan mozdulatoktól összerezzen, de nagyon sokat oldódott, mióta a gondozásunkban van. Séták alkalmával már érdeklődő, sőt akit ismer, azoktól már a simogatást is elfogadja, néha kezdeményezi is. Szívféreg tesztje pozitív lett, de gyógyszeres kezelése megtörtént, a további cseppezést pedig már a leendő gazdi is tudja majd folytatni.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Lackó is a chihuahua mix, a shy boy, for whom it took months before we managed to get him used to a leash and dare to walk. Even now, he is shy, fearful, and startled by unexpected movements, but he has improved a lot since he has been in our care. During walks, he is already inquisitive and even accepts caresses from those he knows, and sometimes even initiates them. The heartworm test was positive in his case, but the drug treatment has been completed, and the owner will be able to continue the further drips.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!