Kami

Kami
kutya
nőstény
fehér alapon foltos
border-collie keverék
ivartalanítva
magas energiaszintű
2020-04-08
közepes
Állatsziget

Kami 2022 április közepén érkezett Füzesabony mellől, ott egy vízelvezető árokban húzta meg magát. A befogása sem volt egyszerű, először rettegett az emberektől, de hamar rájött, hogy nem minden ember akar neki rosszat. Ahogy Alapítványunkhoz került, hamar feloldódott, hálás volt a törődésért, rendszeres élelemért.
Kami egy csodaszép kutyus, elég erős border collie jegyekkel bír, kívül belül. Fordulékony, mozgékony, sportos kutya, gyors reflexekkel. Izgága, ugyanakkor emberrel figyelmes, tanulékony, alkalmazkodó. Kutyákra felfokozottan reagál, de ebből határozottsággal kizökkenthető. Mindene az ember, igazi megfelelni vágyó kutya. Igényli az emberi kontaktot. Ideális családi kutya lenne, sportos gazdit, gazdikat tudunk neki elképzelni. Mindenképp rendszeres foglalkozást, mozgást igényel. Agility sport ajánlott neki, ehhez különös érzéke van.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!