Happy

Happy
kutya
hím
fekete-barna
keverék
ivartalanítva
nyugodt
2010-10-15
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Egy nagyon szomorú bejelentést szeretnék tenni. Februárban töltöm az 5. évemet a menhelyen. El tudjátok képzelni ez milyen érzés? Hogy nem kellek senkinek? ???? Még csak érdeklődő sem volt rám. Pedig nem vagyok egy kezelhetetlen kutya. Itt öregedtem meg a menhelyen. Gondozóim szerint azonban bőven letagadhék az éveimből, aktív vagyok, játékos. Mivel nincs gazdám, gondozóimhoz kötődöm, mintha ők lennének az átmeneti gazdáim, amíg nem jön el az igazi.
Ugye nem itt fogom leélni az életemet?
Fénykoromban más kutyával együtt voltam a kennelben, de ahogy idősödtem, egyre házsártosabbá váltam. De nem csak jellememben, testemen is mutatkoznak az öregedés jelei. Ennek egyik szemléltetője a combomon lévő zsírcsomó, valamint az ínyemen lévő néhány dudor. Mindezek azonban engem sem a mozgásban, sem az evésben nem gátolnak. Sőt, kiváló az étvágyam!
Más kutyákat megugatok, a macskákat nem szeretem. Nekem az emberek a mindeneim, nem válogatok köztük, csak érezzem, hogy szeretnek és fontos vagyok nekik. Képes lennék egész nap simogattatni magam és riszálni a fenekem, hogy kimutassam, milyen jól esik a törődés.
Séták alatt azért még megmutatom az erőmet, mert ugye öreg kutya, nem vén kutya. ????

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!