Grace

Grace
kutya
nőstény
kék
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2018-06-24
közepes
Állatsziget

Grace júniusban került Alapítványunkhoz, immár második alkalommal. Fiatal korában fogadták örökbe egy másik társával együtt, de a gazdi sajnos elhunyt, így mindketten ismét a lakóink lettek. Társa szerencsére már ismét boldog családi kutyus, és reméljük, Grace számára is ismét felcsillan a szerencse. ❤
Bekerülésekor a háta foltokban szőrhiányos volt, és csúnya sebek borították. Hosszas és alapos kivizsgálás után kiderült, hogy pajzsmirigy betegsége van. De ez ne tántorítson el senkit, hiszen gyógyszerrel tökéletesen szinten tartható Grace jó állapota. Mióta megkezdtük a kezelést nagyon sokat javult és a szőre is kezd szépen visszanőni.
Grace jelleme nem egyszerű. Megtörte a gazdi elvesztése, ezért nagyon nehezen nyit a számára ismeretlenek felé. Türelemmel és fokozatossággal lehet közel kerülni hozzá, de amint valakiben megbízik, hűséges, figyelmes és tökéletes társként működik együtt. Alapvetően nagyon szeret az ember közelében lenni és odabújni. Nem nagy a mozgásigénye, de szereti a nagyobb sétákat is. Olyan gazdit tudunk elképzelni Gracenek, aki türelmesen elnyeri a bizalmát, majd élete végéig társként kezeli. Fiataloknak és idősebbeknek is tökéletes választás, amennyiben aktívabb életet élnek. Kezdeti bizalmatlansága miatt gyerekek mellé és túl nagy családba nem ajánljuk. Kizárólagos benti tartással adjuk örökbe. Kertes ház estében is, a kertben csak felügyelettel tartózkodhat.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!