Lütyő

Lütyő
kutya
hím
fekete-fehér
francia bulldog jellegű
ivartalanítva
mozgékony
2017-04-08
kicsi
Állatsziget

Egy volt kollégánk hozta be, eredeti tulajdonosa elajándékozta, próbáljuk kideríten, hogy kinek. Mint kiderült, kézről-kézre járt a kutya, de semmilyen adminisztráció sem volt a két gazda között. Végül mindketten lemondtak róla.

Hajlamos az allergiára. Fajtát ismerő gazdira van szüksége. Nyugis, ha egyedül van, ugat, úgyhogy idősebbek mellé vagy másik kutya mellé társnak ajánljuk. Ivartalanításra és fülműtétre vár.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

He was brought in by a former colleague, his original owner gave it as a gift, let's try to find out to whom. As it turned out, the dog went from hand to hand, but there was no administration between the two owners. In the end, they both gave it up.

Prone to allergies. Needs an owner who knows your breed. He is calm when he is alone and barks, so we recommend him as a companion next to older people or another dog. He is awaiting neutering and ear surgery.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!