Foltos

Foltos
kutya
hím
fekete-fehér
keverék
ivartalanítva
nyugodt
2012-12-30
nagy
Állatsziget

Folti 2022 februárjában Szentgotthárdról érkezett 2 kutyatársával együtt egy telep felszámolását követően.
Idősebb kora ellenére mozgékony és élénk, így aktív életet élne leendő gazdájával is. Szép megjelenésű bundás mackó, aki a kennelben nyugodt, de ha kijut sétálni, megállíthatatlan, csak megy és megy előre! ???? Szökésre hajlamos, ettől függetlenül szívesen költözne kertes házba is, ha megfelelő magasságú a kerítés és leendő gazdája gondoskodna a lefárasztásáról.
Emberekkel barátságos, bújós, de kell neki egy kevés idő, mire a bizalmába fogad valakit. Majd akiben megbízik, annak kérés nélkül a lába mellé ül, és széles vigyorral néz a szemeibe. Készséges, figyelmes, alkalmazkodó, és alakítható személyisége van felnőtt kora ellenére is.
Egy nyugodt habitusú szuka kutyával él együtt a kennelben, tehát szoktatható más, vele azonos méretű kutyával. 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!