Fahéj

Fahéj
kutya
nőstény
zsemle
keverék
ivartalanítva
nyugodt
2019-12-10
közepes
Állatsziget

Nógrád megyéből érkezett 2021 telén. Kóbor kutya volt, egy ottani civil szervezet hosszú ideig követte őt, de annyira félt, hogy sokáig nem tudták befogni. Szerencsére nem adták fel, mert távolról is látszott, hogy a bőre azonnali orvosi kezelésre szorul. Beérkezésekor azonnal megkérdezdődött szőrének, bőrének gyógykezelése, ami azóta teljesen rendbe jött és szép dús bundája nőtt. A lelki rehabilitációja sokkal hosszabb ideig tartott.
De miután megtapasztalta, hogy az ember nem csak rosszat tud vele tenni, fokozatosan kibújt a csigaházából és élvezni kezdte az emberi közelséget, így mára egy teljes, testileg és lelkileg egészséges kutya várja a gazdijelöltek jelentkezését.
Kedves, szeleburdi, bohóc kutya. Szeret sétálni. Kertbe nem nagyon ajánljuk szökési kísérletei miatt, ezen kívül szüksége is van az emberi közelségre, családtag szeretne lenni.
Jelenleg egy kan kutyával osztozik a kennelben, nagyon jól megvannak, tehát második kutyának is ajánljuk hasonló méretű és habitusú kan kutya mellé, akár gyerekes családba is.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!