Epic

Epic
kutya
hím
v barna
bull típusú
ivartalanítva
mozgékony
2021-05-31
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.08.25.

Hárman érkeztek hozzánk szörnyű körülmények közül. Epic volt közülük a legbarátságtalanabb. Napokig csak gubbasztott a kennel sarkában, ha közeledni próbáltunk felé tekintetével jelezte, hogy ő ezt még nem szeretné. Aztán, ahogy ez lenni szokott, az első séta után megtört a jég, ahogy kikerült a szabadba a lábunk közé bújva kezdte el felfedezni a világot. A tekintete még mindig kétértelmű, de a testbeszédével egyértelműen jelzi, hogy szeret velünk lenni. Csóválni is elkezdett már, ha meglátja a pórázt a kezünkben. Napról napra aktívabb, érdeklődőbb. Már ő sem olyan sovány és lelki sebei is gyógyulóban vannak. Allergiára hajlamos, ezért nálunk bárányos tápot eszik.
A fajtát ismerő gazdi jelentkezését várjuk, aki folytatja tovább Epic szocializációját és méltó társa lesz élete hátralévő részében.

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona. 

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 25.08.2023.

Three dogs came to us from terrible circumstances. Epic was the most unfriendly of them all. For days he just cowered in the corner of the kennel, when we tried to approach him, he indicated with his eyes that he didn't want that yet. Then, as it usually happens, after the first walk, the ice was broken, as soon as he got outside, he began to explore the world hiding between our legs. His gaze is still ambiguous, but his body language clearly indicates that he likes to be with us. He has already started to wiggle when he sees the leash in our hands. He is more active and interested every day. He is not so thin anymore and his mental wounds are also healing. He is prone to allergies, so he eats lamb feed.
We are waiting for the application of the owner who knows the breed, who will continue Epic's socialization and will be a worthy companion for the rest of his life.

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!