Ella

Ella
kutya
nőstény
Fehér
Kuvasz
ivartalanítva
nyugodt
2012-06-09
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány

2012. nyarán születtem egy Osztrák tenyészetben. Magyarországra kerültem és nyolc éves koromig minden jól is ment. 

Aztán gazdám megbetegedett, kórházba került és a családból, rokonságból senki nem akadt, aki gondoskodott volna rólam,így kerültem be A Rex Kutyaotthon Alapítványhoz az Állatszigetre.

Itt minden gondoskodást megkapok, amire csak szükségem van, de nagyon várom az új gazdimat, mert itt sokan vagyunk és én speciális eset vagyok.

Sajnos majdnem teljesen vak vagyok, csak fényeket, árnyakat látok, de ha megszokom a környezetem, nagyon is jól tudok tájékozódni. Biztos a vakságom miatt, de a hallásom páratlan, ezért könnyen tudnánk összeszokni új gazdimmal és ha lenne elég idő, hogy megszokjam az új környezetem, igazán jól elboldogulnék.

Itt is nagyon jó a viszonyom a gondozókkal, és bejárok az irodába is. Akiket ismerek, azokkal nagyon kedves és barátságos, bújós sőt, játékos vagyok. Akiket nem ismerek, azzal tartózkodó vagyok, de pár finom falat és már barátkozom is.

Fontos! Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha vállalni tudod az élethosszra való elköteleződést. Ha Ella nálad szeretett családtag lehet, és költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) kutyádat is vinni akarod, fogod magaddal. Ha gondoskodni tudsz arról, hogy ha veled bármi történik, Ellának akkor is legyen biztonságos és szeretetteli otthona.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!