Dominó

Dominó
kutya
hím
fekete-fehér
agár keverék
ivartalanítva
mozgékony
2022-09-30
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.07.30

Befogásakor rettenetesen sovány volt, emelgette a jobb hátsó lábát.
A röntgen megállapította, hogy a lábát a gyerekkorában kapott rossz minőségű és kevés táptól kialakult gyenge csontozata miatt nem terheli, azonban egy bordája is el volt törve. Feltehetően elütötte egy autó.
Mindezek ellenére egy tipikus tinédzser fiú. Aktív, pörgős, izgága, aki sajnos a kennelben nem tudja levezetni felgyülemlett energiáját.
Bekerülése óta szedett fel súlyt magára, és a láb emelgetése is megszűnt.
Nagyon ragaszkodik az emberhez, bánatos nézésével kiköveteli a foglalkozást. Macskákkal, kutyákkal szemben érdeklődően viselkedik, könnyen összeszoktatható velük.
Agár jelleg lehet benne. Fiatalos családba képzeljük el, sok foglalkozással, mozgással, programokkal.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona. 

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 30.07.2023

When he was captured, he was terribly thin, lifting his right hind leg.
The X-ray established that his leg was not loaded due to the weak bones he received as a child due to the poor quality and lack of food, but one of his ribs was also broken. He was probably hit by a car.
Despite all that, he is a typical teenage boy. He is active, energetic and restless, who unfortunately cannot release his accumulated energy in the kennel.
Since admission, he has put on weight and the leg lifting has stopped.
He is very attached to people, demanding careing with his sad look. He behaves inquisitively towards cats and dogs, and can easily get used to them.
It may have a greyhound character. Imagine a young family with lots of activities, exercise and programs.

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!