Csupi

Csupi
kutya
hím
vörös-fehér
keverék
ivartalanítva
nyugodt
2011-01-01
kicsi
Állatsziget

Csupi 2021 őszén, 12 évesen került vissza a menhely rácsai mögé, ahonnan korábban örökbefogadták. Gazdája eleve idős volt, amikor Csupit magához vette, ő pedig túlélte gazdáját és egyedül maradt.
Idősebb kutya létére bőven letagadhat pár évet a korából. Bekerülésekor eléggé meg volt zuhanva, nagy volt a váltás korábbi életéhez képest.
Szerencsére hamar alkalmazkodott a menhelyi léthez, de nem érzi jól magát, szabadságra vágyik.
Fiatalokat megszégyenítő aktivitással sétál, érdekli a külvilág, de közben figyel a sétáltatójára. Kötődik az emberhez, szívesen élne lakásban.
Sajnos szívféreg tesztje pozitív lett. A  gyógyszeres kezelésén túl vagyunk, most már "csak" havonta kell cseppezni őt, amíg végleg megszabadul a szívféregtől.
Ha szeretnél esélyt adni egy idős,  "óriás tacskó keveréknek", akkor kérlek válaszd Csupit! Nézésével hamar leveszi a lábáról az embert.
 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!