Comet

Comet
macska
hím
cirmos
Eursz
ivartalanítva
mozgékony
2023-10-05
kicsi
Állatsziget

Testvérével, Rudolffal érkezett árva, talált cicaként, anyamacska nélkül. 

Lesoványodva, betegen, erős hasmenéssel fogadta be őt az Állatsziget. Kezdetben kissé féltünk, hogy nem marad életben, mostanra azonban gyönyörű, formás, életerős kis kandúr lett. Testvérénél kissé hevesebb természetű, a gyógyszerbeadást kifejezetten rosszul tűrte, ezt mérges nyávogással és erőteljes tiltakozással ki is fejezte. Bár kevésbé értékeli, ha ölbe vesszük, mint a testvérkéje, nagyon szeretne már gazdihoz költözni, hogy szabadon szaladgálhasson, és élhesse egy egészséges, boldog kiscica életét.

Érkezésükkor Comet és Rudolf  nagyon ragaszkodtak egymáshoz, sokat játszottak együtt, de mostanra már egyedül is feltalálják magukat. Külön-külön és együttesen is gazdisodhatnak. Mindketten FIV/Felv-negatívok.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a macska nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!