Cikk

Cikk
kutya
nőstény
fekete
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2022-10-06
nagy
Állatsziget

Lány testvérpárosunk nemrég érkezett. Szinte egymás tükörképei, csak néhány eltérő fehér folt alapján tudtuk elsőre megkülönböztetni őket. Aztán ahogy teltek a napok, jellemben is megmutatkoztak a különbségek. Cikk visszafogottabb, félősebb, pórázon még néhányszor lefagy. Vele szemben Cakknak a vérében van a séta. Érdeklődő, felfedező, kettejük közül egyértelműen ő a dominánsabb.

Az ivartalanítás még vár rájuk, kötelező oltásaik beadása folyamatban van, de már várják a jelentkezőket. Feltehetően közepes testűek lesznek.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Our girl sibling pair recently arrived. They are almost mirror images of each other, we could only distinguish them based on a few different white spots. Then, as the days passed, the differences in their character also showed. Article is more reserved, more timid, freezes on a leash a few more times. In contrast to her, Cakk has walking in his blood. Inquisitive, exploratory, she is clearly the more dominant of the two.

They still have to be sterilized, their mandatory vaccinations are in progress, but they are already waiting for applicants. Presumably they will be of medium body.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!