Cher

Cher
kutya
nőstény
fekete-fehér
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2021-01-01
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉS IDEJE: 2023.03.10.

BEKERÜLÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEI: Illatos útról átvett kutya

Cher egy 3 és fél éves kis tömör-gyönyör bull leányzó. Izmos szeretetbomba, aki beborít a rajongásával. Nagyon emberközpontú. Akit megismer, ahhoz bújik, nyomul, simogattatja magát!  Kennelben nyugodt, elpihenget, élvezi a napsütést, a fűtött kennelt. Ha viszont sétára kerül sor, mindent belead. Van benne erő, határozottság, ezért elsősorban jó fizikumú gazdinak ajánljuk. Más kutyákra inkább erős érdeklődéssel reagál, de kitartó gazdinak nem lenne reménytelen az összeszoktatás hasonló habitusú kutyával. Keresztszalag szakadása volt, amire izülettámogató tablettát szed, egyéb teendő nincs vele. Hosszabb séták után néha sántít egy rövid ideig, de ez ritka szerencsére. 

Cher nagyon rövid ideig gazdás kutya volt, ahol bebizonyította, hogy gyerekkel is türelmes, kedves. Így családba, nagyobb gyerek mellé is ajánljuk abban az esetben, ha a lefárasztásáról gondoskodni tud a család. 

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

A real little solid-beautiful. A muscular love bomb who covers you with her adoration. We don't know anything about her past, but she is connected to humans. In the kennel, she is calm, relaxing and enjoying the sunshine. But when it comes to walking, she gives it her all. She has strength and determination, which is why we recommend her primarily to owners with a good physique who know their breed. She doesn't get along with other dogs and is very people-oriented. She had a rupture of the cruciate ligament, for which she is taking joint support tablets, there is nothing else to do about it. Tends to limp after long walks.

She has heartworms, and has been treated with medication. The future owner will be able to continue her monthly infusions.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!